Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /customers/3/0/7/vanlieropenpartners.nl/httpd.www/wp-content/plugins/themeisle-companion/obfx_modules/google-analytics/init.php on line 343 Deprecated: Required parameter $description follows optional parameter $value in /customers/3/0/7/vanlieropenpartners.nl/httpd.www/wp-content/plugins/themeisle-companion/obfx_modules/custom-fonts/custom_fonts_admin.php on line 224 Deprecated: Required parameter $description follows optional parameter $saved_val in /customers/3/0/7/vanlieropenpartners.nl/httpd.www/wp-content/plugins/themeisle-companion/obfx_modules/custom-fonts/custom_fonts_admin.php on line 255 Deprecated: Required parameter $select_fields follows optional parameter $saved_val in /customers/3/0/7/vanlieropenpartners.nl/httpd.www/wp-content/plugins/themeisle-companion/obfx_modules/custom-fonts/custom_fonts_admin.php on line 255 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/0/7/vanlieropenpartners.nl/httpd.www/wp-content/plugins/themeisle-companion/obfx_modules/google-analytics/init.php:343) in /customers/3/0/7/vanlieropenpartners.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 549 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/0/7/vanlieropenpartners.nl/httpd.www/wp-content/plugins/themeisle-companion/obfx_modules/google-analytics/init.php:343) in /customers/3/0/7/vanlieropenpartners.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 557 Wie ik ben… – Van Lierop & Partners
Anniek_van_Lierop

“On the move” © Corine Bakker fotografie

Wat breng ik mee?

“Anniek van Lierop is een montere en toegankelijke vrouw met een resultaatgerichte instelling en een verbindende manier van doen. Zij is gedreven en ambitieus, gericht op het samen met de mensen neerzetten van ontwikkelingen en zij handelt daarin oplossingsgericht en betrouwbaar. Als sparringpartner en collega is zij positief-kritisch, met een goed gevoel voor relaties en verhoudingen. In het externe veld is zij representatief en ondernemend, een geloofwaardige counterpart. Daarnaast heeft zij een goede inhoudelijke inbreng, toont zij commitment aan de zorgsector en past zij als type cast bij de opgave en setting.”

Uit: Assessment De GalanGroep

Mijn motto

Practice what you preach

In rond Hollands: “Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.”
Gandhi zei het alleen nog mooier: “Yóu have to be the change you want to see.”
Een bescheiden doch dringend pleidooi voor de kracht van voorbeeldgedrag.

Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd in de Klinische Psychologie en de Nederlandse Taal en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden en opgeleid aan het RET Institute van Albert Ellis in New York. Ooit begon ik mijn loopbaan als management-trainee bij de Koninklijke Nedlloyd Groep, was psycholoog bij het Institute for Human Resource Management en trainer, adviseur en lid van het management-team bij Boertien & Partners. Daarna ben ik mijn eigen bureau gestart en heb ik als als adviseur en trainer voor profit en non-profit organisaties gewerkt. Tussen 2008 – 2014 was ik o.a. interim-, project- en verandermanager bij Advisium, ’s HeerenLoo zorggroep.

 

 

 

 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *